top of page

It's lonely at the top

 

Ben jij ondernemer en herken jij je in deze uitspraak? Is de passie waarmee je je bedrijf bent begonnen min of meer weg, of zie je de bevlogenheid van jezelf niet terug in je organisatie? Heb je behoefte aan een klankbord met wie je vrij kunt spreken? ​Iemand die jou vooral ook ziet als mens?

 

Ik geef jou mijn volledige aandacht en spiegel waar nodig. Samen kijken we naar jouw visie en organisatie en breng ik helder advies uit met betrekking tot verbeterpunten voor jezelf en je bedrijf. 

Je bent je bewust van je rol binnen de organisatie en welke impact jij hebt. Je durft (of bent ervoor open) jezelf te zijn. Je werkt vanuit je hart en gelooft (of bent ervoor open) dat het financieel resultaat het gevolg is van een gezonde organisatie met betrokken medewerkers. Naast 25 jaar bedrijfservaring, wijsheid en kennis zet ik mijn intuïtie en energie in. Ik kijk naar de organisatie als een levend systeem.

Het eerste gesprek vindt plaats in La Lou's Shiny House. Na het kennismakingsgesprek zijn er verschillende mogelijkheden voor een vervolgtraject. Contacteer mij voor een afspraak of meer info via +31 6 234 78065 of la-lou-s@outlook.com.

bottom of page