top of page

La Lou's motto

La Lou gelooft in de liefde
La Lou gelooft in de kracht van delen

La Lou staat voor verbinding

Over liefde

Liefde is.

Liefde is onmogelijk in woorden uit te drukken. Ik weet alleen dat liefde het enige antwoord is. Op alles. Dat het te maken heeft met jezelf te herkennen in de ander. De ander te accepteren zoals ie is. In zijn of haar waarde te laten. Liefde is een zijnstoestand. Als we ervoor moeten vechten of werken, is er angst in het spel. Liefde begint dan ook bij jezelf. Mijn ervaring is dat het best wat van je vraagt om tot dat punt te komen: het doorleven van pijn, emoties, eerlijk zijn, inzicht, doorzettingsvermogen en vooral een hele berg eigen verantwoordelijkheid. Liefde is zo de moeite waard.

La Lou straalt liefde uit.

La Lou laat je voelen.

 

Over delen

Ik heb vaak de kracht van delen ervaren. Tijdens mijn vele reizen ben ik geïnspireerd door de ontmoetingen met mensen die materieel weinig tot niets bezaten en alles gaven. Vanuit het hart. Vanuit solidariteit. Dit soort van delen  is een enorme inspiratiebron voor mij. Omdat ik veel alleen onderweg ben geweest, heb ik geleerd hoe het delen van verhalen, van zorgen, van geluksmomenten, zelfs met onbekenden, een enorme waarde toevoegt. Ik zie dat onze individualistische maatschappij veel eenzaamheid kent. Dat welzijn ten koste gaat van welvaart. Dat er behoefte is aan plekken waar er gedeeld kan worden. Geven en ontvangen.

La Lou’s is zo’n plek.

 

Over verbinding

Iedereen is uniek. In mijn werk heb ik mensen vele jaren begeleid in het vinden van hun talent en passie, los van eerder al dan niet behaalde diploma’s en opgedane ervaring. Als leidinggevende had ik de mogelijkheid om de kracht van al deze mensen samen te brengen. Dit liet mij zien dat de optelsom altijd groter was. Kortom,  1+1=3.  Tel daar nog de voldoening van het delen op en je weet waarom La Lou kiest voor samen.

bottom of page