top of page
engel_edited.jpg

La Lou heeft een droom

 

La Lou heeft dromen! En maakt ze waar! Hiervoor heeft ze hulp nodig. Ben je enthousiast en wil je La Lou helpen haar dromen te realiseren? Contacteer haar via +31 6 234 78065 of la-lou-s@outlook.com.

La Lou's Angels. Een organisatie die kinderen die door onze samenleving niet gezien worden, helpt hun dromen te realiseren. Jongeren die extra steun kunnen gebruiken in de vorm van een rolmodel, financiële middelen of tijd. La Lou vindt hen. Ze past haar eigen pure onderscheidingsvermogen door simpelweg haar onderbuikgevoel te volgen in wie ze gelooft. Samen zetten wij hen in het spotlight. In een ander licht.

La Lou's Wereld. La Lou's Wereld is vreedzaam. Mensen creëren samen een betere wereld, en laten elkaar in hun waarde. La Lou spreekt haar waarheid, roept op tot verbinding en het nemen van gezamenlijke verantwoordelijkheid. 

La Lou vindt de Liefde! De man bij wie ze kan zijn wie ze is. Puur, vrij en gepassioneerd. De man die bij haar kan zijn wie hij is. De Liefde waar een vrouw een vrouw, een man een man is. De Liefde waar delen helen is. Waar delen vermenigvuldigen is. De Liefde die samen groeit. De Liefde die blij voelt. De Liefde die een inspiratie is.

La Lou zingt! Tikkeltje uit de toon misschien, maar La Lou zingt haar eigen lied!

bottom of page