top of page

I have a dream!

 

En maak 'm waar!

 

Bij La Lou's staat het spotlight op jouw dromen. Of het nu gaat over jou als persoon, je werk, vrije tijd, liefde of relaties in het algemeen. Alles is mogelijk. Samen vinden we wat jouw hart sneller doet slaan en creëren we een degelijke basis door de belemmeringen aan te pakken en een visie neer te zetten.

 

Naast een glashelder advies krijg je van mij nieuwe perspectieven, zodat jouw inzicht in de eindeloze mogelijkheden van het leven wordt verruimd. Keuzes maken vergt durf en ik bied jou hierbij mijn volledige ondersteuning. Tevens ruim ik energetisch op wat jou belast en je niet meer nodig hebt.

 

Iedereen is uniek en zo is mijn werkwijze. Naast mijn schatkist aan ervaring en kennis zet ik mijn intuïtie en energie in.

Ik vraag van jou het enthousiasme om verantwoordelijkheid te nemen voor je persoonlijke groei en de bereidheid om voldoende tijd in jezelf te investeren.

 

Ik werk met individuen, koppels en gezinnen.

Afhankelijk van jouw behoefte plannen we een afspraak in La Lou's Shiny House of online. Na het kennismakingsgesprek zijn er verschillende mogelijkheden voor een vervolgtraject. Contacteer mij voor een afspraak of meer info via +31 6 234 78065 of la-lou-s@outlook.com.

Foto 4.jpg
altaartje.jpeg
Foto 1.jpg
bottom of page