top of page

Hallo Wereld,

Mijn naam is Milka, en via La Lou spreekt mijn ziel. Mijn missie is mensen inspireren om hun
hart te volgen.

Zelf waagde ik de sprong in 2023. In die zomer verliet ik de bedrijfswereld waar ik 25 jaar had gewerkt. Op de meest gestelde vraag "Wat ga je nu doen?", gaf ik mijn meest eerlijke antwoord
"Ik weet het niet". Ik had dromen, en zoals dat gaat met dromen, heel concreet waren ze niet.

Ik besloot om een tijdje met het leven
mee te stromen. Zonder vooropgezet plan. Gewoon kijken wat het leven brengt. Ik had één gouden regel:                                                                                                     
                                                 
Word ik er blij van?

Indien ja, dan ga ik ermee door. Indien nee, dan stop ik.

Het werd een wonderbaarlijke reis. Het leven gooide allerlei
mogelijkheden op mijn pad die mijn hoofd nooit had kunnen bedenken. Periodes van actie en avontuur werden gevolgd door periodes van rust en bezinning. En toen was het plots duidelijk.

Ik wil me inzetten voor een mooiere wereld en die begint volgens mij wanneer meer mensen en bedrijven hun hart durven volgen!

Het proces waar ik doorheen ga en dat in 2020 in gang was gezet, dient ertoe om anderen te inspireren.

Te inspireren door een
voorbeeld te zijn en te laten zien dat het mogelijk is. Inspireren door mijn kennis en inzichten te delen. Tijdens de afgelopen 4 jaar heb ik volop geïnvesteerd in mijn persoonlijke groei en een schatkist aan tools, tips en tricks opgebouwd. 

Vooral wil ik mensen inspireren door hen de mogelijkheid te geven om door de
ervaring heen te gaan. Ik heb fantastisch leermeesters ontmoet die me hebben geholpen door hun wijsheid en talenten te delen. Door een klankbord te zijn, een spiegel en bevestiging te geven dat ik op het juiste pad zat.

Mijn grootste leermeester was echter het leven zelf. 

Door te leven, dus te ervaren en te leren, groei ik.

Om te leven met een open hart heb je
durf nodig. En het is meer durf dat deze wereld nodig heeft. Ik was verrast door het grote aantal mensen dat me in de afgelopen jaren heeft toevertrouwd: "Als ik zou durven, zou ik je voorbeeld volgen".

Om die reden zet ik een extra spotlight op durven. Durven betekent angst voelen en het toch doen. En dan te ervaren wat het je brengt. Op die manier leer je te vertrouwen en te geloven.

En laat dit nu precies zijn wat bij mij tot een
cruciale doorbraak heeft geleid: vertrouwen en geloof in mezelf!

Warme groet, 
Milka 


Ik word blij van: afwisseling en spontaniteit. Mensen samen brengen, raken en ontroeren. Verhalen vertellen, dansen, zingen en muziek. Herkenning, begrip, harmonie en gezelligheid. Eenvoud, puurheid en delen. Reizen, avontuur en rust. Natuur. Mensen helpen. Inspireren. Onderwijzen. Adviceren. Perspectief bieden. De waarheid op tafel leggen. Oplossingen. Het leven begrijpen. Zingeving. Impact maken.

Ik heb leren
durven: hulp vragen, mijn boosheid en machteloosheid uitspreken, mijn verdriet te laten zien, zeggen "ik hou van jou", mezelf op waarde schatten, mijn grenzen zetten en bewaken, vertrouwen, liefde  ontvangen

wagen2.jpg
bottom of page