top of page

 

La Lou's missie is mensen inspireren hun hart te volgen. Zij helpt mensen durven keuzes te maken. Ze faciliteert dit door het delen van kennis, inzichten en handvatenmensen te laten ervaren en zelf een rolmodel te zijn. Ze werkt zowel in de privé als bedrijfssfeer.

Zij geeft helder advies. Zij werkt als een spotlight en zet het volle licht op wat speelt. In dit opzicht onderscheidt zij zich van een coach. 

Zij roept op tot verbinding. Het is tijd dat mensen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen en elkaars welzijn.

La Lou's volledige verhaal lees je hier.

Mijn naam is Milka Pernot. Ik werd in 1974 geboren in Geleen. Als kind hield ik van buiten spelen, dansen, muziek maken, verhalen en scripts schrijven. Ik had een sterk rechtvaardigheidsgevoel en kwam op voor de buitenbeentjes in de klas en samenleving. Na mijn studie Oost-Europakunde en een postgraduaat Bedrijfseconomie kwam ik in 1998 in het bedrijfsleven terecht. Ik ben altijd onderdeel geweest van de Marketing & Sales afdeling en heb met vele culturen, zowel wereldwijd als binnen organisaties, gewerkt. Als leidinggevende van een internationaal team dat door verschillende reorganisaties ging, ontdekte ik mijn passie voor persoonlijke bewustzijnsgroei en heb ik mezelf op dit vlak verder ontwikkeld. 

Angels flutter around her heart

Love can heal they softly call

When troubles comes to the ones she loves Her angels come

 

They ease all suffering

They heal all pain

Her angels come like healing rain

Love and angels conquer all

Like rain her healing angels fall

 

Angels by Sam Baker

milka_edited.jpg
wagen2.jpg
bottom of page